-   |  

Wat kunnen we zeggen van deze Herico van 't Merelsnest!  Hij heeft de magische genen van Heartbreaker en de wonderbaarlijke genen van Tangelo van de Zuuthoeve!  Denk maar even aan Toulon, Halifax vh Kluizebos, Darry Lou en Tobago Z etc.!

Henrico zijn moeder, Perlina van 't Merelsnest is een prachtige dochter van Wendelina van 't Merelsnest!  zij heeft zoveel kracht en vermogen!

En zoals u weet, Wendelina van 't Merelsnest is een heel getalenteerd en mooi paard met als vader de wereldberoemde Darco!  Wendelina is de volle zus van oa. Sapphire, ex Safari van 't Merelsnest, een van de beste nakomelingen van Darco!

Wendelina van 't Merelsnest heeft een heel mooie sportcariére op haar naam staan maar zij is ook heel belangrijk in de fokkerij!  Haar genen zijn wereldwijd begeerd.  Zo is zij onderhande de moeder van de goedgekeurde dekhengsten VDL Glasgow van 't Merelsnest NOP, Edjaz van 't Merelsnest etc...

Henrico van 't Merelsnest is pittig, verstandig, krachtig maar ook zo speciaal en dat is wat we nodig hebben in de sport!  

Dit is de toekomst!

https://merelsnest.be/nl/paarden/Perlina-Van-t-Merelsnest-Tangelo-vd-Zuuthoeve-x-Darco

https://merelsnest.be/nl/paarden/Wendelina-Van-t-Merelsnest-Darco-x-Hedjaz

 

 

Video's


Henrico van 't Merelsnest Z (2020 04 02)

Henrico van 't Merelsnest Z

Henrico van 't Merelsnest Z

Foto's

Links

https://merelsnest.be/nl/nieuws

     
 
   
 
     
 
   
 

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten