Merelsnest nakomelingen presteren TOP op de BWP-Stallion Show 2020!

20/01/2020

Merelsnest nakomelingen presteren TOP op de BWP Stallion Show 2020!

 

De sterke en soepele kleinzoon van Walentina van 't Merelsnest, Eyebaal vd Moervelde, heeft een imponerende indruk nagelaten tijdens de BWP hengstenshow.  Deze mooie moderne hengst heeft dan ook het ticket op zak om door te gaan naar de laatste fase! 

De El Barone 111 Z-zoon heeft naast de prachtige bloedvoering langs vaders' zijde de genen meegekregen van moeder Die'hard 111 Z met als vader Der Senaat 111.  Langs moeder-zijde zien we de sterke genen van de Darco-dochter, Walentina van 't Merelsnest, geboren uit Chiquita.  Chiquita (Cardinal XX x Julius Caesar XX) is de 3/4 volboedmerrie die aan de basis ligt van heel wat fenominale paarden die op Stoeterij 't Merelsnest geboren zijn!

 

Aansluitend heeft het publiek tijdens de hengstencompetitie kennis mogen maken met de 5-jarige goedgekeurde zoon van Sapphire (ex. Safari van 't Merelsnest). Petrossian BC heeft als vader de legendarische hengst For Pleasure waarmee we concluderen dat dubbel Olympisch Goud werd gewonnen langs moeders- en langs vaders zijde! 

Deze veerkrachtige Petrossian BC legde een prachtig foutloos parcours af met Jeroen de Winter in het zadel.

 

Daaropvolgend heeft Omano BC bij de 6-jarige hengsten op sublieme manier de overwinning op zijn naam mogen schrijven.  Deze Cumano-zoon die eveneens als moeder Sapphire (ex. Safari van 't Merelsnest) heeft, mag in de fokkerij met de genen van een Wereldkampioen en dubbel Olympisch Goud winnares gezien worden als een enorme meerwaarde!!!  

Omano BC liet zich opmerken als een veel vermogende en heel wendbare hengst waardoor hij overtuigend met opnieuw Jeroen de Winter in het zadel, een niet te kloppen tijd neerzette!  

 

Van harte proficiat aan al wie heeft bijgedragen aan deze mooie resultaten.

 

Gekoppelde paarden

Walentina van 't Merelsnest
Chiquita
Sapphire (ex-Safari Van 't Merelsnest)

Share


Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten