Merelsnest performs constantly and more to come!

08/03/2023

Onze Merelsnest gefokte paarden presteren op regelmatige basis en de toekomst zal nog meer brengen!

Zo heeft onze merrie Perlina van ’t Merelsnest (Tangelo van de Zuuthoeve x Wendelina van ’t Merelsnest) zich op een heel positieve manier laten zien en heel veel ervaring kunnen opdoen in de Sunshine Tour Vejer de la Frontera te Spanje.

Naast haar mooie sportprestaties heeft ze al heel goeie nakomelingen gegeven en verwachten wij dit jaar 3 veulens van haar.

 

Zo zagen wij onder diezelfde Spaanse zon in Vejer de la Frontera Olympke van ’t Merelsnest aan het werk waar ze haar vermogen, lichtvoetigheid en wendbaarheid toonde.

Zij heeft eveneens enkele fantastische nakomelingen gegeven waaronder haar bloedmooie dochter Cytske van ’t Merelsest Z (Cicero).  Ook van Cytske verwachten wij dit jaar een veulen van Glasgow van ’t Merelsnest.

 

Odin van 't Merelsnest (Vigo van 't Merelsnest x Wendelina van 't Merelsnest) bewees ook daar keer op keer zijn vermogen en kracht!

 

Qionno van ’t Merelsnest (Kannan x Latina van ’t Merelsnest) en Quilina van ’t Merelsnest (Emerald x Latina van ’t Merelsnest) lieten beiden als 7 yo prachtige parcoursen zien op deze prachtige terreinen van de Andalucia Sunshine Tour.

 

Te Addington in England konden we dan Pandito van ’t Merelsnest aan het werk zien.  Deze Plot Blue hengst uit Ianthe van ’t Merelsnest (Larino) toont heel veel vermogen en ruimte wat hem als vaderdier ten goede zal komen.

Van Ianthe verwachten we in april een veulen van Cardento.

 

Moya van ’t Merelsnest (Nabab de Rêve x Maureen van ’t Merelsnest) presteerde onlangs heel goed op de Gorla Minore jumping in Italië.

Daar leverde Antina van ’t Merelsnest Z (Plot Blue x Galanthis van ’t Merelsnest) eveneens prachtig werk!

 

VDL Quizano van ’t Merelsnest (Diamant de Semilly x Naila van ’t Merelsnest) liet zich heel positief opmerken in de indrukwekkende hall in Göteborg te Zweden.

 

En zo stellen we vast dat de vermogende nakomeling van Wendelina van ’t Merelsnest (x Zirocco Blue) VDL Zafir van ’t Merelsnest Z zich ook niet onopgemerkt liet in Riensenbeck!

 

Zo kijken we vol vertrouwen uit naar de toekomst met veulens te verwachten van fantastische hengsten zoals Diamant de Semilly, Cardento, Hardrock Z, Zirocco Blue, Emerald.

De toekomst geeft perspectief.

 

 

 

 

Gekoppelde paarden

Perlina Van 't Merelsnest
Cytske van 't Merelsnest Z
Odin Van 't Merelsnest
Moya Van 't Merelsnest
Antina Merelsnest Z
Quilina Van 't Merelsnest
Qionno Van 't Merelsnest
Quizano Van 't Merelsnest
Wendelina Van 't Merelsnest
Zafir Van 't Merelsnest Z
Pandito Van 't Merelsnest Z
Olympke Van 't Merelsnest
Ianthe Van 't Merelsnest

Share


Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten